Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2: Διπλό και κορυφή!

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2: Διπλό και κορυφή!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, επικράτησε εκτός έδρας της Λιούτον και ανέβηκε – έστω και προσωρινά – στην κορυφή της Premier League!

Στην πρώτη θέση της Premier League θα… κοιμηθεί η Γουέστ Χαμ! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε εκτός έδρας της Λούτον με 2-1 για την 4η αγωνιστική και με 10 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τον δρόμο για το τρίποντο άνοιξε ο Μπόουεν στο 37’, ενώ το 2-0 έκανε ο Ζουμά στο 85’. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+2’ με τον Αντερσεν. Στο +1 η Μάντσεστερ Σίτι, που παίζει αύριο με την Φούλαμ (2/9) και στο +3 από τις Τότεναμ, Λίβερπουλ και Αρσεναλ, που έχουν επίσης από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά» (Vid)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 12ο λεπτό με τον Μπενραχμά, ενώ στο 26’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καμίνσκι. Στο 37’ τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπόουεν. Ο Πακετά βρήκε ωραία τον συμπαίκτη του και αυτός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Γουέστ Χαμ. Στο 41’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως, η του Μόρις έφυγε άουτ. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Γουέστ Χαμ σκόραρε με τον Έμερσον αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 62’ ο τερματοφύλακας της Λούτον είπε «όχι» στον Μπενραχμά, αλλά στο 85’ δεν κατάφερε να αποκρούσει την κεφαλιά του Ζουμά, με την Γουέστ Χαμ να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο που  κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά του Άντερσεν στο 90+2’.

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Άντερσεν, Μπούργκε, Ζιλς(72’ Καμπορέ), Μπελ, Μπάρκλεϊ(72’ Εμπανζού), Μάρβελους, Τσονγκ, Ντότι(78’ Ογκμπένε), Μόρις, Αντεμπάγιο(72’ Μπράουν)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Κουφά, Αγκέρ, Ζούμα, Έμερσον, Άλβαρες, Γουόρντ-Πράους, Πακετά(90+1’ Κούντους), Μπόουεν, Μπενραχμά(72’ Φορνάλς), Αντόνιο(80’ Ίνγκς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ