Λίβερπουλ – Αστον Βίλα 3-0: Πάρτι και στο -2 από την κορυφή

Λίβερπουλ – Αστον Βίλα 3-0: Πάρτι και στο -2 από την κορυφή

Η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε την Αστον Βίλα (3-0), φτάνοντας στην τρίτη διαδοχική της νίκη στην εφετινή Premier League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Αστον Βίλα η Λίβερπουλ (3-0).

Από τα πρώτα λεπτά, οι Reds έβαλαν στα… δίχτυα τους «Χωριάτες», φτάνοντας στην τρίτη διαδοχική τους νίκη στην εφετινή Premier League.

Διαβάστε επίσης: Λιόλιος: «Για οποιαδήποτε μη αγωνιστική υπέρβαση υπεύθυνος είμαι εγώ»

Μετά και το πάρτι κόντρα στην Αστον Βίλα, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους.

Η Λίβερπουλ μπήκε φορτσάτη στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε έξω στον Σομποσλάι που με άψογο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 22’ ο Σαλάχ από δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Νούνιες πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στον Κας και κατέληξε στα δίχτυα της Βίλα για το 2-0.

Στο 49ο λεπτό ο Άλισον έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Κας, ενώ στο 50’ ο Νούνιες έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν και στο 55’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Νούνιες, ο Σαλάχ από κοντά πλάσαρε για το  τελικό 3-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ματίπ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (71’ Κουάνσα), Μακ Άλιστερ (87’ Έντο), Τζόουνς (65’ Έλιοτ), Σομποσλάι, Ντίαζ (65’ Χάκπο), Σαλάχ, Νούνιες (65’ Ζότα)

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κονσά, Κας, Κάρλος (19’ Μπέιλι, 65’ Τζανιόλο), Τόρες, Ντιν, Καμαρά, Λουίζ (74’ Ντουράν), Ντιαμπί, ΜακΓκίν, Γουότκινς (74’ Τίλεμανς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ