«Ο Τσιμίκας ανανεώνει στη Λίβερπουλ ως το 2027»

«Ο Τσιμίκας ανανεώνει στη Λίβερπουλ ως το 2027»

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια, με το νέο του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το 2027, σύμφωνα με το Athletic.

Ο Κώστας Τσιμίκας όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ έως το 2027.

Ο Έλληνας διεθνής, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια των «Ρεντς» από τη στιγμή που υπέγραψε για την ομάδα του Κλοπ, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως η Λίβερπουλ θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο ως το 2027.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ – Γερμανία 111-113: Τρέλανε τον πλανήτη η Γερμανία

Το υπάρχον συμβόλαιο του Σερραίου αριστερού μπακ των 6 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, όμως η διοίκηση των Κόκκινων δεν θα περιμένει να φτάσει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του, γι’ αυτό και φροντίζει να τον «δέσει» στο Άνφιλντ, για επιπλέον 2 χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic».

Με τα χρώματα της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, έχει αγωνιστεί 62 φορές, αποτελεί την ιδανική εναλλακτική πίσω από τον βιονικό Ρόμπερτσον. Έχει δώσει 12 ασίστ με την φανέλα των «Ρεντς» και φυσικά με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Λίβερπουλ κατέκτησε το FA Cup του 2022.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας:

«Είναι μία επιβράβευση για την συνεισφορά του στην ομάδα μετά από τη μετακίνησή του σε αυτήν από τον Ολυμπιακό πριν από τρία χρόνια (13.670.000 ευρώ το κόστος του deal).

Ο Τσιμίκας, ο οποίος αποκτήθηκε για να αυξήσει τον συναγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ μαζί με τον Ρόμπερτσον, έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 62 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ.

Σκόραρε το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του FA Cup 2022, στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά ως αλλαγή αλλά είναι ένα ξεχωριστό μέλος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή να ενδιαφέρεται να κρατήσει τις υπηρεσίες του.

Με τον Τσιμίκα να έχει προσαρμοστεί στο Μέρσεϊσαϊντ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ένα νέο συμβόλαιο βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ