Μάντσεστερ Σίτι: Ανανεώνει ο Στέρλινγκ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανεώνει ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν πριν από λίγους μήνες βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα

Μπορεί πριν λίγους μήνες ο Ραχίμ Στέρλινγκ να βρέθηκε μία ανάσα από την Άρσεναλ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι τον είχε συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα της για τον Αλέξις Σάντσες, τώρα όμως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο 22χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έτσι «ανάγκασε» την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να του προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με την Mirror, η οριστική συμφωνία θα επέλθει στις αρχές του νέου έτους, με τους «πολίτες» να σκοπεύουν να αυξήσουν τις απολαβές του από 180.000 λίρες τη βδομάδα σε 200.000.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2015, μετρώντας 109 συμμετοχές, 31 γκολ και 34 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν είναι πιο «καυτός» από ποτέ, έχοντας ήδη καταγράψει στα στατιστικά του 13 εμφανίσεις, 10 τέρματα και 3 ασίστ ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ