O Τσαν «σνομπάρει» την Γιουβέντους για χάρη της Σίτι

O Τσαν «σνομπάρει» την Γιουβέντους για χάρη της Σίτι

Ο Έμρε Τσαν είναι έτοιμος να ρίξει άκυρο στην Γιουβέντους και να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του Έμρε Τσαν με τη Λίβερπουλ λήγει τον Ιούνιο του 2018 και μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει διάθεση να ανανεώσει. Ήδη, εδώ και καιρό η Γιουβέντους φαινόταν ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του, όμως, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Γερμανός διεθνής είναι έτοιμος να αρνηθεί την πρόταση της «μεγάλης κυρίας» και να υπογράψει με την Μάντσεστερ Σίτι.

Στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ιταλίας φοβούνται πως ο μέσος της Λίβερπουλ δύσκολα θα αρνηθεί το «κάλεσμα» του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τον προορίζει για αντικαταστάτη του Γιάγια Τουρέ στη μεσαία γραμμή, αφού ο Ιβοριανός δύσκολα θα παραμείνει στους «πολίτες» και την επόμενη χρονιά.

Την φετινή σεζόν ο Τσαν αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Λίβερπουλ, έχοντας αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 3 τέρματα.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι συζητήσεις μεταξύ του Γερμανού μέσου και των «κόκκινων» έχουν παγώσει λόγω των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη, ο οποίος ζητάει ένα ποσό περίπου στις 150.000 λίρες/εβδομάδα και την ομάδα να προσφέρει κάτι παραπάνω από τα μισά χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ