Ανανέωσε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Ανανέωσε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα φαίνεται πως έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού ήταν σίγουρα ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τράβηξε το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο ίδιος επέμεινε και προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έσπευσε για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, πράγμα που εν τέλει πέτυχε συμφωνώντας σε ένα deal που θα τον κρατήσει στο Νησί μέχρι το 2026. Μάλιστα η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ένας λόγος που αποφάσισε να μείνει ο Σίλβα στην ομάδα είναι επειδή θέλει να κερδίσει τρόπαια. Και πως να μην σκεφτεί κάτι τέτοιο μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν…

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση η οποία υποδηλώνει πως ο Πεπ είναι διατεθειμένος να διατηρήσει τον κορμό που έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2017 ο Σίλβα έχει καταγράψει 311 συμμετοχές με 56 γκολ και 60 ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει 1 Champions League, 5 Premier League, 4 League Cup, 2 FA Cup και 2 Super Cup Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ