Λίβερπουλ : Έχει συμφωνήσει με τον Γκορέτσκα!

Λίβερπουλ : Έχει συμφωνήσει με τον Γκορέτσκα!

Συμφωνία μεταξύ Σάλκε και Λίβερπουλ για τον Λέον Γκορέτσκα φέρνουν στο «φως» τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η «don balon» σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 35 εκατ. λίρες για τον Γερμανό με την μετακίνηση να ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο. Ο 22χρονος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, […]

Συμφωνία μεταξύ Σάλκε και Λίβερπουλ για τον Λέον Γκορέτσκα φέρνουν στο «φως» τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η «don balon» σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 35 εκατ. λίρες για τον Γερμανό με την μετακίνηση να ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο.

Ο 22χρονος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει εισηγηθεί προσωπικά την απόκτηση του. Βέβαια, όπως γίνεται λόγος στο ισπανικό περιοδικό, μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Γκορέτσκα μπορεί να ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει σαν «τρελός» να πάει στην Μπαρτσελόνα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέσου της Σάλκε, είναι πολύ πιθανό να πιέσει τη Λίβερπουλ για να συναινέσει και στη δίκη του μετακίνηση στους «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ