Πελεγκρίνι : Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ και παίρνει Γιάγια Τουρέ μαζί του

Πελεγκρίνι : Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ και παίρνει Γιάγια Τουρέ μαζί του

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται κοντά στη Γουέστ Χαμ, χάρη στις εξαιρετικές του σχέσεις με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ. Ο πρώην τεχνικός της κινεζικής Χεμπέι Φόρτσουν είναι ο εκλεκτός της αγγλικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ ενδέχεται να φέρει στο Λονδίνο ένα μεγάλο όνομα με την έλευση του Πελεγκρίνι. Ο λόγος για τον Γιάγια Τουρέ ο οποίος αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο Έτιχαντ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, τα «σφυριά» έχουν κάνει μια κίνηση για τον άλλοτε μέσο του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη τους δυσκόλεψαν.

Ωστόσο, η έλευση του Χιλιανού προπονητή στον πάγκο του συλλόγου ίσως δρομολογήσει τα πράγματα, καθώς ο Πελεγκρίνι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβοριανό μέσο. Όπως και να’χει, μένει να ανακοινωθεί ο 64χρονος τεχνικός και να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του Γιάγια Τουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ