Τι συμβαίνει με Γκάκπο στη Λίβερπουλ

Τι συμβαίνει με Γκάκπο στη Λίβερπουλ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Τότεναμ ο Κόντι Γκάκπο.

Σαν να μην έφτανε στην Λίβερπουλ η ήττα (2-1) από την Τότεναμ, η οποία ήρθε εν πολλοίς από τα σφάλματα της διαιτητικής ομάδας, όπως παραδέχθηκε και η PGMOL (επιτροπή διαιτησίας) με την τιμωρία των VAR και ΑVAR, υπάρχει και το ενδεχόμενο να χάσει τον Κόντι Γκάκπο, καθώς υπάρχει ανησυχία για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Ολλανδός επιετικός υπέστη τραυματισμό πριν σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης των «κόκκινων» έπειτα από μαρκάρισμα του Ντέστινι Ουντότζι, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στην ανάπαυλα από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμαντό τεχνικό να λέει στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ότι περιμένει περαιτέρω διάγνωση για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Υπολόγιζαν χωρίς τον Μπαρτζώκα!

Αναλυτικότερα, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού, για να είμαι ειλικρινής πριν σκοράρει ο Γκάκπο, πήραμε ένα ελεύθερο λάκτισμα και τραυματίστηκε και τώρα φοράει ειδική μπότα κουτσαίνοντας στον διάδρομο.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου, για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή. Χάσαμε δύο παίκτες (με κόκκινες κάρτες) και ίσως και έναν τρίτο παίκτη – πολύ άσχημα, πολύ άσχημα. Οπότε, ναι, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε προφανώς».

Ερωτηθείς αν ο τραυματισμός του Γκάκπο είναι σοβαρός, ο Γερμανός απάντησε: «Πιθανόν, δεν ξέρω.

Φορούσε ειδική μπότα. Πέτυχε ένα γκολ, αλλά μετά, αλλά μετά από αυτό το σουτ το ένιωσε ακόμα περισσότερο. Ήταν από το φάουλ που είχε προηγηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ