Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κανένα θέμα Τεν Χαγκ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κανένα θέμα Τεν Χαγκ (vid)

Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαγκ, αφού η διοίκηση του συλλόγου εξακολουθεί να δείχνει εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ του Ολλανδού.

Σύμφωνα με την «Guardian» δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Έρικ Τεν Χαγκ από πρώτο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την διοίκηση του συλλόγου να συνεχίζει να τον στηρίζει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα σεζόν στην ιστορία τους, όμως από ότι φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για να βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του συλλόγου, όσον αφορά τη θέση του προπονητή. Ο Έρικ Τεν Χαγκ κρατάει την θέση του και θα προσπαθήσει να βρει λύση, ώστε να αντιστρέψει το πολύ κακό κλίμα που επικρατεί κυρίως στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Άγιαξ: Αυτή είναι η αποστολή του για την Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Την ίδια ώρα αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της Γιουνάιτεντ, μετά από σχετικό βίντεο που απεικονίζει φιλάθλους της Γαλατασαράι σχεδόν σε όλες τις πλευρές του «Όλντ Τράφορντ». Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων μπορούν να βρίσκονται μόνο στην σχετική εξέδρα, έτσι οι αρμόδιοι, εξετάζουν την υπόθεση, ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ