Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Πήρε βαθμό στο Λονδίνο η ομάδα του Κούπερ

Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Πήρε βαθμό στο Λονδίνο η ομάδα του Κούπερ

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές, Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ Φόρεστ έμειναν στο 0-0.

Η Κρίσταλ Πάλας «έψαξε» την πρώτη της νίκη απέναντι στη Νότιγχαμ σε επίπεδο Premier League, ωστόσο, δεν τα κατάφερε για 7ο σερί ματς (0-4-3).

Το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να δώσουν συνέχεια στα «τρίποντα» μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκριγκόνις έπαιξε για το… κεφάλι του – Ποιος θα πληρώσει τώρα τη νύφη αν…- Ανοιχτό για μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Για την Φόρεστ η τρίτη ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια (2-3-3) μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες με την παραμονή της, όπως συνέβη την προηγούμενη σεζόν.

Στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 19ο λεπτό η Νότιγχαμ είχε δοκάρι με τον Γκιμπς Γουάιτ ενώ στο 62′ η Πάλας έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ματετά.

Κρίσταλ Πάλας: Τζόνστον, Μίτσελ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Σλουπ (23’ Ρακ Σακί), Χιουζ, Ρίντεβαλντ (75’ Έντουαρντς), Αγιού, Ματετά, Εντουάρ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Οριέ (46’ Μοντιέλ), Μπολί, Μουρίγιο, Τοφολό, Μανγκαλά (82’ Κουγιατέ), Σανγκαρέ (75’ Οριγκί), Ντομίνγκες, Γκιμπς Γουάιτ, Γουντ (75’ Γέιτς), Χάντσον Οντόι (65’ Ελάνγκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ