Άρσεναλ : Ανακοίνωσε επίσημα τον Έμερι

Άρσεναλ : Ανακοίνωσε επίσημα τον Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Άρσεναλ αντικαθιστώντας τον Αρσέν Βενγκέρ.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουνάι Έμερι. Οι κανονιέρηδες βρήκαν στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού τον αντικαταστάτη του Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έπειτα από 22 χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πρώτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας μετά το μακρινό 1986. Θα αναλάβει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει επάξια τον Βενγκέρ και να επαναφέρει στους τίτλους τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, ο Έμερι… αυτοανακοινώθηκε στην Άρσεναλ προτού υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση. Έπειτα από το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Σεβίλλη (κατέκτησε 3 Europa League) και την Παρί Σεν Ζερμέν (ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα Γαλλίας, δύο Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ Γαλλίας), βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης της προπονητικής του καριέρας στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ.

Tα tweet της Άρσεναλ:

https://twitter.com/Arsenal/status/999207906951204865

https://twitter.com/Arsenal/status/999205849427070976

Οι πρώτες δηλώσεις του Έμερι ως προπονητής της Άρσεναλ:

«Είμαι ευτυχισμένος που αναλαμβάνω ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ. Η Άρσεναλ είναι παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή για το στυλ ποδοσφαίρου που πρεσβεύει, την αφοσίωσή της στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το εκπληκτικό της γήπεδο, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Άρσεναλ. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και ανυπομονώ να δώσουμε σε όσους αγαπούν την Άρσεναλ φοβερές στιγμές και αναμνήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ