Γκουαρδιόλα: «Η Χρυσή Μπάλα πρέπει να έχει δύο κατηγορίες…»

Γκουαρδιόλα: «Η Χρυσή Μπάλα πρέπει να έχει δύο κατηγορίες…»

Ο Πεπ Γκουαρδίολα, μίλησε για τους υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας, αλλά και τον Ροντρίγκο Ντε Τσέρμπι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε ότι έχει δίλημμα μεταξύ Μέσι και Χάαλαντ για το πού πρέπει να πάει φέτος η Χρυσή Μπάλα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ενόψει του ματς της Σίτι με την αντίπαλο της Μπράιτον.

Για τους Μέσι και Χάαλαντ: «Η Χρυσή Μπάλα θα πρέπει να έχει δύο κατηγορίες. Μία για τον Μέσι και μία για τους άλλους. Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει να νικήσει ο Χάαλαντ γιατί πέτυχε 50 εκατομμύρια γκολ. Αλλά ο Μέσι… Η χειρότερη σεζόν του είναι καλύτερη από τους υπόλοιπους. Ρεαλιστικά, θέλω να πω τον Έρλινγκ επειδή μας βοήθησε όμως ο Λέο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τον Ντε Τσέρμπι:  «Η Μπράιτον ήταν πολύ καλή πέρυσι, για αυτό πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχε κάποιες αποφάσεις εις βάρος της στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσε να παλέψει και για το Champions League. Συνεχίζουν φέτος στο ίδιο επίπεδο και το ματς εναντίον τους θα είναι ένα από τα πιο σκληρά τεστ για την Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι ωραίος τύπος. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο παίζουν, ανεξάρτξητα από την ομάδα που αντιμετωπίζουν. Όταν ήταν στην Σασουόλο, έπαιζε πάντα με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν έπαιζε στο Σαν Σίρο ή στο Τορίνο.

Όταν πήγε στην Σαχτάρ, άρχισε να νικάει η Σαχτάρ και το ίδιο κάνει στην Μπράιτον. Μου αρέσει να βλέπω την ομάδα του και δεν είναι έκπληξη η επιτυχία που έχει, ακόμη και όταν χάνει με 6-1 από την Άστον Βίλα δεν έχει σημασία

Η Μπράιτον έχει εξαιρετικούς παίκτες αλλά έχω την αίσθηση πως γίνεται καλύτερη με τον Ντε Τζέρμπι. Την έχει μετατρέψει σε έναν κορυφαίο σύλλογο, έχουν φύγει οι Μακάλιστερ και Κόλγουιλ και συνεχίζουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Κάνουν τέλεια τα απλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ