Μπόρνμουθ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ιραόλα

Μπόρνμουθ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ιραόλα

Ένα βήμα από την απόλυσή του από την Μπόρνμουθ βρίσκεται ο Άντονι Ιραόλα σύμφωνα με βρετανική δημοσιεύματα.

Η ήττα με 2-1 από την Γουλβς για την 9η αγωνιστική της Premier League φαίνεται πως ήταν η τελειωτική βολή για την Μπόρνμουθ η οποία είναι έτοιμη να απολύσει τον προπονητή της.

Τα «κεράσια» αντικατέστησαν τον Γκάρι Ο’Νιλ με τον Ισπανό τεχνικό και σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι διατεθειμένοι να τον απολύσουν άμεσα. Η φτωχή συγκομιδή των 3 βαθμών στην Premier League (3 ισοπαλίες και 6 ήττες) αντικατοπτρίζει την κακή εικόνα της ομάδας την οποία ευθύνεται εντελώς ο Ιραόλα.

Διαβάστε επίσης: Ώρα 21.20: Η αποστολή του Παναθηναϊκού παραγγέλνει πίτσες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης- Μια ώρα μετά έλεγαν πως… (vid)

Παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την Μπόρνμουθ οι πιθανότητες να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αυξάνονται κάθε μέρα. Ο ίδιος ο Ιραόλα ανέφερε:

«Πρέπει να ανησυχούμε. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να φτάσουμε στις νίκες. Δεν έχω μιλήσει με το διοικητικό συμβούλιο, αλλά με νοιάζει το δικό μου θέμα. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να λύσουμε τη συγκεκριμένη κατάσταση».

Αν όντως τα δημοσιεύματα είναι αληθή τότε ο Ισπανός θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί τη φετινή σεζόν από την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ