Τότεναμ: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Ρόουζ

Τότεναμ: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Ρόουζ

Ο Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Γιουβέντους, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντάνι Ρόουζ με τη φανέλα της Τότεναμ έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλοβλέπουν την περίπτωσή του και θα ήθελαν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ των Λονδρέζων, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αγγλικά δημοσιεύματα, επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Ο βασικός του στόχος είναι να κερδίσει τίτλους κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην Τότεναμ και έτσι σκέφτεται την έξοδο από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε τονίσει ότι ακόμη έχει να κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να «ψαχτεί» για να φύγει από την Τότεναμ, προκειμένου να ικανοποιήσει τα όνειρά του.

Ο Ρόουζ βρίσκεται στην Τότεναμ από το 2007 (έχει παραχωρηθεί δανεικός αρκετές φορές), μετράει 147 συμμετοχές, 10 γκολ και 21 ασίστ και το συμβόλαιό του λήγει το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ