Γουλβς – Νιουκάστλ 2-2: Αρκέστηκαν στον βαθμό

Γουλβς – Νιουκάστλ 2-2: Αρκέστηκαν στον βαθμό

Γουλβς και Νιουκάστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες και μοιράστηκαν από ένα βαθμό για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Αρκέστηκαν στον βαθμό οι Νιουκάστλ και Γουλβς (2-2) στο «Μολινό» για την 10η αγωνιστική της Premier League. Πρώτη ισοπαλία για τους «magpies» ύστερα από 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς μεγάλες στιγμές για κάποια από τις δύο ομάδες με τον Γουίλσον να ανοίγει το σκορ στο 22′. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να κάνει το 1-0. Στο 36′ ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους. Ο Πέδρο Νέτο επιχείρησε μία εξαιρετική σέντρα με τον Λεμινά να πηδάει ψηλότερα από όλους και να παίρνει την κεφαλιά διαμορφώνοντας το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Αυτά που κάνει ο Μπέλινγκχαμ είναι απλά αδιανόητα… (vids)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Χάου κέρδισε πέναλτι όταν ο Χουάνγκ-Χι Τσαν ανέτρεψε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή. ο Γουίλσον ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε παρότι ακούμπησε την μπάλα ο Σα, στέλνοντας τη Νιουκάστλ με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 71′ ο Νοτιοκορεάτης πήρε το αίμα του πίσω για το πέναλτι καθώς μετά από πάσα του Τότι κράτησε τη ψυχραιμία του και με μία προσποίηση κοντά στην μικρή περιοχή έκανε το τελικό 2-2.

Στο 81′ η Νιουκάστλ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά η κεφαλιά του Φάμπιαν Σαρ κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Γουλβς: Σα, Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι Γκόμες, Σεμέντο, Λεμινά (86′ Ζοάο Γκόμες), Τραορέ (54′ Ντόιλ), Αΐτ-Νουρί, Νέτο (78′ Κάλαΐτζιτς), Κούνια, Χουάνγκ

Νιουκάστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Σερ, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (72′ Γουίλοκ), Γουίλσον, Γκόρντον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ