Παράπονα από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: Τώρα τους φταίνε τα… ρούχα (pic)

Παράπονα από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: Τώρα τους φταίνε τα… ρούχα (pic)

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην Αγγλία, αναφέρει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από την αρχή της σεζόν με τις επίσημες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα άσχημα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη, δεν φαίνεται να σταματούν και οι παίκτες της ομάδας αποκάλυψαν τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Βέβαια ο λόγος δεν είναι… ποδοσφαιρικός.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Daily Mail» δημιουργεί νέα προβλήματα στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς αναφέρει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από την αρχή της σεζόν με τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως δεν μετράει το +12 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ – Έτσι κρίνεται φέτος στην Basket League το πλεονέκτημα έδρας

Πολλοί παίκτες έχουν παραπονεθεί για τις μπλούζες και τις κάλτσες που τους δίνει η Adidas, ότι είναι πολύ σφιχτές, με αποτέλεσμα να μην φορούν τις επίσημες κάλτσες πλέον.

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως, ο Αντρέ Ονανά έχει προβλήματα με τη φανέλα του και πλέον επιλέγει να φοράει μία ρέπλικα έκδοση, σαν αυτές που μπορεί να αγοράσει ένας φίλος της ομάδας από την μπουτίκ του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ