Μετράει μέρες ο Τεν Χαγκ; Τι λέει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Μετράει μέρες ο Τεν Χαγκ; Τι λέει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Οι δύο τριάρες από Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ έχουν κάνει πολύ βαρύ το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα Τεν Χαγκ.

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τις δύο τελευταίες τριάρες μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από τη συμπολίτισσα Σίτι και από τη Νιούκαστλ. Ο κόσμος της ομάδας είναι στα όριά του με την εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι «κόκκινοι διάβολοι» ενώ στα social media ξεκίνησε εκστρατεία κατά του Έρικ Τεν Χαγκ

Το απόγευμα της Πέμπτης (02/11) οι «Times» έριξαν… βόμβα καθώς σε δημοσίευμά τους ανέφεραν πως ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της διοίκησης του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Μάνταλος (pics)

Oι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Τεν Χαγκ, ο οποίος όμως δεδομένα έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλη πίεση. Και πώς αλλιώς όταν με εκείνον στο τιμόνι η ομάδα διανύει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της τα τελευταία 61 χρόνια, καθώς μετρά οκτώ ήττες στα πρώτα 15 παιχνίδι της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ