Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Απόδραση με Φερνάντες στο 90+1′

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Απόδραση με Φερνάντες στο 90+1′

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Βρέιβεν Κότατζ» (0-1) χάρη σε γκολ του αρχηγού της στο 90+1' για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Μία νίκη που την χρειαζόταν τόσο μα τόσο πολύ, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε μεσοβδόμαδα (σ.σ. για πολλοστή φορά εφέτος) λόγω της βαριάς ήττα από τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ, πέτυχε σήμερα (4/11) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο επί της Φούλαμ με 1-0.

Το εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Premier League όδευε προς τη «λευκή» ισοπαλία, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούνο Φερνάντες «λύτρωσε» τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έμειναν αήττητοι για 18ο συνεχόμενο ματς απέναντι στην Φούλαμ (15-3-0), ενώ το σημερινό ήταν το 7ο σερί «διπλό» στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Διαβάστε επίσης: Κι όμως έπρεπε να μετρήσει: Το VAR στέρησε καθαρό γκολ στη Γιουνάιτεντ (vid)

Το «τρίποντο» αυτό σαφώς και θα επιφέρει μία σχετική ηρεμία στους «μπέμπηδες», που μετά από 11 ματς στο πρωτάθλημα έχουν 6 νίκες και 5 ήττες, και θα τους δώσει χρόνο για να προετοιμαστούν για το καθοριστικό ματς της 4ης αγωνιστικής του Champions League με την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Πλέον με αγώνα παραπάνω η ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς, ενώ η Φούλαμ βρίσκεται στην 14η θέση με 12 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ