Ποστέκογλου: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ποστέκογλου: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τότεναμ, με την Τσέλσι, για την Premier League.

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και έσπασε το αήττητο της Τότεναμ! Στην επιστροφή του Ποτσετίνο στο πρώην σπίτι του, οι «μπλε» επικράτησαν με 4-1 της ομάδας του Ποστέκογλου που από το 55′ έπαιζε με εννιά παίκτες, αλλά πάλεψε σχεδόν μέχρι το φινάλε.

Σε ένα ματς που είναι πιθανό να έγινε παγκόσμιο ρεκόρ χρήσης VAR, η Τσέλσι υποχρέωσε την Τότεναμ των εννιά παικτών στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζάκσον.

Διαβάστε επίσης: Αρχές Νοεμβρίου δεν καταστράφηκε κανείς, αλλά η «σφαλιάρα» δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από τον Ολυμπιακό

Πρώτη ήττα για τους «Spurs» που είναι πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο Σίτι αλλά και τέλος στο μεγάλο σερί του ομογενή προπονητή που μετρούσε τρία χρόνια χωρίς εντός έδρας ήττα.

Ο ελληνικής κατγωγής Αυστραλός προπονητής των «σπιρουνιών», σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Είναι σχεδόν αδύνατο να αναλύσω αυτό το ματς, γιατί φάνηκε να ξεφεύγει από τον έλεγχο σε πολλά σημεία. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους παίκτες, αφού έδωσαν τα πάντα και αυτό είναι το θετικό που θα θυμόμαστε. Ημασταν κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό δείχνει την ψυχική τους κατάσταση. Πρέπει να δεχθούμε τις αποφάσεις του διαιτητή, έτσι έχω μεγαλώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ