«Ανταλλαγή Κασεμίρο – Νέβες τον Ιανουάριο»

«Ανταλλαγή Κασεμίρο – Νέβες τον Ιανουάριο»

Σύμφωνα με ξενα δημοσιεύματα, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Κασεμίρο με Αλ Χιλάλ, ώστε τη θέση του Βραζιλιάνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει ο Νέβες.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Χιλάλ σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση της Νιούκαστλ για την παραχώρηση τον Ιανουάριο, ως δανεικού με ρήτρα εξαγοράς το καλοκαίρι, του Ρούμπεν Νέβες, που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σάντρο Τονάλι, και θα πάρει στη θέση του τον Κασεμίρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ