Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Το όνειρό του ζει στην Αγγλία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Κρίσταλ Πάλας και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της βρετανικής ομάδας. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια των Αετών στη φετινή σεζόν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείγμα της ηγετικής παρουσίας του. Ο 27χρονος, […]

Το όνειρό του ζει στην Αγγλία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Κρίσταλ Πάλας και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της βρετανικής ομάδας. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια των Αετών στη φετινή σεζόν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείγμα της ηγετικής παρουσίας του.

Ο 27χρονος, ο οποίος θα λάβει μέρος με τη Σερβία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. «Μετά από έναν χρόνο παρουσίας μου στον Ολυμπιακό έγινα αρχηγός. Ηταν τρία υπέροχα χρόνια. Κατέκτησα δύο τίτλους, ένα Κύπελλο και έπαιξα στο Champions League. Εχω υπέροχες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό. Είναι μια από τις πιο ωραίες περιόδους της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε φυσικά για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Κρίσταλ Πάλας. «Η συνεισφορά μου στην ομάδα ήταν σημαντική. Πέτυχα πολλά γκολ και βοήθησα το σύλλογο. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού μου του έδωσε ο προπονητής μου, ο οποίος πιστεύει ότι μπορώ να γίνω ο ηγέτης της ομάδας. Νομίζω, ότι δικαίωσα απόλυτα την επιλογή του».

Οι Σέρβοι τον ρώτησαν επίσης για το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα και αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Βελιγραδίου. «Ο Αστέρας είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Κέρδισα ένα Κύπελλο και έκανα πολλές φιλίες. Είναι η ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο μέλλον. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει υποσχέσεις. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις…»

Οσον αφορά στο Μουντιάλ, ο Μιλιβόγεβιτς έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της Σερβίας την πρόκριση στη φάση των «16»: «Ο όμιλός μας είναι δύσκολος. Θα παίξουμε με Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Ελβετία. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος μας. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

Τέλος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία: «Είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός φίλος για μένα. Είναι ο αδερφός μου. Είμαστε μαζί στο Λονδίνο. Ημασταν μαζί και στις Βρυξέλλες», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ