Στη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο! (vid)

Στη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο! (vid)

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε από πολύ νωρίς τις προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν, με τους κόκκινους να αποκτούν με συνοπτικές διαδικασίες από τη δευτεραθλήτρια Γαλλίας Μονακό, τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο.

Η Λίβερπουλ , σύμφωνα με το Radio Monte Caro, χτύπησε αστραπιαία και παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, έκλεισε τον δεξιό μπακ και αμυντικό μέσο των Μονεγάσκων Φαμπίνιο. Το deal έκλεισε στα 50 εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής είναι προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος πέρασε από τα μικρότερα κλιμάκια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Μαδριλένοι δεν εκτίμησαν την εξέλιξη που μπορεί να είχε. Πλέον είναι ένας πολυσύνθετος μέσος-ακραίος αμυντικός που βοηθά σε εκτέλεση και δημιουργία, έχοντας φέτος σε σύνολο 45 εμφανίσεων, 8 γκολ και 7 ασίστ και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάπως έτσι αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη μεταγραφή της Λίβερπουλ. Πρώτος είναι ο κλεισμένος εδώ και μήνες, κεντρικός μέσος της Λειψίας, Ναμπί Κεϊτά και δεύτερος αναμένεται να είναι ο επιθετικός χαφ της Λυών, Ναμπίλ Φεκίρ. Ο Κλοπ προσπαθεί να χτίσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσει βάθος στις επιλογές που τόσο έλειψαν φέτος στον Γερμανό τεχνικό.

Ακολουθεί και η επίσημη επιβεβαίωση από τη Μονακό με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, όπου αναφέρει:

«Η ομάδα της Μονακό ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Φαμπίνιο, από την 1η Ιουλίου του 2018! Όλοι στον σύλλογο ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια του “Fabi”, με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ