Έμμεση επιβεβαίωση του Φρεντ για τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ

Έμμεση επιβεβαίωση του Φρεντ για τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ

Με έναν παράδοξο τρόπο φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Βραζιλιάνος μέσος Φρεντ.

Ο Φρεντ της Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ατζέντης του και πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετέβη στο Μάντσεστερ την προηγούμενη εβδομάδα για τις τελικές συζητήσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν καρποφορήσει.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ο 25χρονος μέσος έχει επιβεβαιώσει έμμεσα τη μεταγραφή του μέσω Twitter. Ένας ακόλουθος στο Twitter του είχε δώσει συγχαρητήρια την περασμένη εβδομάδα, με τον Φρέντ να τον ευχαριστεί δημόσια. Το εν λόγω σχόλιο δεν έλαβε άμεσα διαστάσεις, καθότι σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν επαληθευμένο το αν ο λογαριασμός ανήκει στον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, σε σημερινό (29/05) ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα «Mantchestereveningnews» προέβη στην αποκάλυψη ότι αυτός ανήκει στον Βραζιλιάνο, με συνέπεια να επιβεβαιωθεί αυτόματα και η μετακίνησή του στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Φρεντ μέτρησε 37 εμφανίσεις και 4 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ουκρανικής ομάδας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023. Αυτή τη στιγμή έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, εν όψει του προσεχούς Μουντιάλ στη Ρωσία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της μεταγραφής του να γίνει με το πέρας της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ