Ραγδαίες εξελίξεις στην Άρσεναλ: Δυσαρεστημένος «αστέρας» αποχωρεί τον Ιανουάριο

Ραγδαίες εξελίξεις στην Άρσεναλ: Δυσαρεστημένος «αστέρας» αποχωρεί τον Ιανουάριο

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Αρσεναλ και αυτό προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Άρσεναλ πήρε την οριστική απόφαση να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της τον Νταβίντ Ράγια, αποκτώντας τον με μεταγραφή. Αυτό, φαίνεται πως θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτζιο Ρομάνο, οι Κανονιέρηδες θα καταβάλλουν 31 εκατομμύρια ευρώ στη Μπρέντφορντ και θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος ήρθε στους Λονδρέζους το προηγούμενο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε επίσης: Superleague: Και πώς να μη γίνει CASάνι που βράζει…

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Αρσεναλ και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο Ααρον Ράμσντεϊλ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αγγλος διεθνής τερματοφύλακας είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά οι σχέσεις του με τον Αρτέτα παραμένουν κακές και όπως λέει ο ίδιος «δεν πρόκειται πλέον να αποκατασταθούν» και ήδη ψάχνει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ