Το «ψαλιδάκι» του Γκαρνάτσο, επισκίασε το… 8,7 του Ονάνα (pic, vid)

Το «ψαλιδάκι» του Γκαρνάτσο, επισκίασε το… 8,7 του Ονάνα (pic, vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Έβερτον (3-0) με το τρομερό «ψαλιδάκι» του Γκαρνάτσο, αλλά και το 8,7 του Ονάνα που λέει μία άλλη αλήθεια.

Το μυθικό γκολ του Αλεχάνδρο Γκαρνάτσο άνοιξε τον δρόμο για την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 στην έδρα της Έβερτον και επανέφερε -έστω για την ώρα- την ηρεμία στο στρατόπεδο των «κόκκινων διάβολων».

Ωστόσο, το 3-0 της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ ίσως επισκιάσει τα προβλήματα που για άλλο ένα παιχνίδι εμφάνισε το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Και πώς να μη γίνει CASάνι που βράζει…

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Γιουνάιτεντ, αφού προηγήθηκε με το… αριστούργημα του Γκαρνάτσο μόλις στο 3ο λεπτό μετά από σέντρα του Νταλότ και έθεσε τις βάσεις για μία άνετη νίκη. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, στα 72 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 35 ενέργειες με την μπάλα, 9/16 (56%) εύστοχες μεταβιβάσεις, 6/11 κερδισμένες μονομαχίες και 1/2 πετυχημένες ντρίπλες.

Ράσφορντ (56′) και Μαρσιάλ (75′) διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 και κάπου εδώ τελειώνουν τα… θετικά, στο μπλοκάκι του Τεν Χαγκ.

Δείτε το… ποιήμα του Γκαρνάτσο, αλλά και όλα τα γκολ της αναμέτρησης:

Η Έβερτον κοίταξε στα… μάτια τη Γιουνάιτεντ, αφού και την κατοχή είχε (51%-49%) στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και περισσότερο απείλησε (xGoals: 2,47-2,22) και περισσότερες τελικές είχε (24-9). Είναι σαφές πως, η Γιουνάιτεντ μπορεί να «δείχνει» πως επικράτησε άνετα, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη, αφού η βαθμολογία του Αντρέ Ονάνα στο «sofascore.com» μαρτυρά κάτι διαφορετικό.

Ο Ονάνα «είπε» μία διαφορετική… αλήθεια για την αναμέτρηση

Ο Ονάνα βαθμολογήθηκε με 8,7 από τη γνωστή αθλητική ιστοσελίδα και αυτό… λέει πολλά. Είχε 6 επεμβάσεις, τα xGoals των τελικών της Έβερτον που βρήκαν στόχο ήταν στο 1,73, την ώρα που παρέμεινε συνεπής στις καλές μεταβιβάσεις του με 34/50 (68%) εύστοχες.

Μπορεί το τελικό σκορ να δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Τεν Χαγκ, το «ψαλιδάκι» του Γκαρνάτσο να έδωσε μία έξτρα «ομορφιά» στο αποτέλεσμα, όμως τα προβλήματα παραμένουν και ο Ολλανδός τεχνικός πρέπει να βρει τις λύσεις που χρειάζονται ώστε να μη «χαθεί» η χρονιά για τους «κόκκινους διάβολους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ