Κασάμι: «Το ρεκόρ των 17 σερί νικών με τον Ολυμπιακό τα λέει όλα για τον Μάρκο Σίλβα»

Κασάμι: «Το ρεκόρ των 17 σερί νικών με τον Ολυμπιακό τα λέει όλα για τον Μάρκο Σίλβα»

Ο Ελβετός μέσος σκιαγράφησε το προφίλ του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εβερτον - «Ο Μάρκο Σίλβα είναι μια ιδιοφυΐα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την περιπέτεια του στην Γηραιά Αλβιώνα συνεχίζει ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος προπονητής την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την Εβερτον και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο των Ζαχαρωτών. Αυτή είναι η τρίτη βρετανική ομάδα που αναλαμβάνει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά τις Χαλ και Γουότφορντ.

Η ιστοσελίδα «Skysports» ζήτησε από τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Ιβηρα προπονητή να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, με τον Παϊτίμ Κασάμι να είναι ένας εξ’ αυτών. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στους Πειραιώτες τη σεζόν 2015-2016, με τον Ελβετό μέσο να πραγματοποιεί συνολικά 30 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

«Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Είναι πολύ έξυπνος τακτικά. Είναι μια ιδιοφυΐα», ανέφερε αρχικά ο Κασάμι και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ευθείς με τους παίκτες του. Αντιμετωπίζει όλους με τον ίδιο τρόπο. Αν προπονείσαι καλά, σου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείς. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ στον Σίλβα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αστέρι ή ένας ποδοσφαιριστής μικρότερου βεληνεκούς. Είναι δίκαιος και ο κάθε παίκτης παίρνει τις ευκαιρίες του».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Μάρκο Σίλβα, ανέφερε: «Το 2015 κερδίσαμε εκτός έδρας την Αρσενάλ με 3-2 για το Champions League. Τους κερδίσαμε παίζοντας ποδόσφαιρο, χωρίς να είναι 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Εχει τις ιδέες του και ποτέ δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του. Θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο. Περάσαμε υπέροχα μαζί του».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε 17 σερί νίκες με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του, ανέφερε: «Αυτό το ρεκόρ τα λέει όλα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν οι αντίπαλοί σου αμύνονται συνεχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ