Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντόουσον

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντόουσον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την επιστροφή του πολύπειρου Μάικλ Ντόουσον, 13 χρόνια αφότου αποχώρησε από την ιστορική αγγλική ομάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/05) η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, Μάικλ Ντόουσον, με ελεύθερη μεταγραφή. Το συμβόλαιο του τελευταίου με τη Χαλ Σίτι έφτασε στο τέλος του και ο 34χρονος επέλεξε την ομάδα της Championship ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Άιτορ Καράνκα επιθυμούσε έναν ποδοσφαιριστή με ηγετική φυσιογνωμία και εμπειρία, θεωρώντας αυτά τα δύο βασικούς παράγοντες αν η Νότιγχαμ θέλει να πετύχει το στόχο της επιστροφής στην Premier League. Φυσικά, δεν υπήρχε καλύτερη περίπτωση από κάποιον που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και παράλληλα αποτελεί πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Ντόουσον είχε περάσει από τη Νότιγχαμ την περίοδο 2001 – 2005, προτού πάρει μεταγραφή για την Τότεναμ, στην οποία διένυσε εννέα συνεχόμενες σεζόν. Από το 2015 μέχρι το τέλος της φετινή σεζόν άνηκε στη Χαλ, με την οποία κατέγραψε 122 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ