Υπογράφουν στη Σίτι Ζορζίνιο και Μαχρέζ!

Υπογράφουν στη Σίτι Ζορζίνιο και Μαχρέζ!

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ζορζίνιο και Ριγιάντ Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατέκτησε περπατώντας τον τίτλο στην Αγγλία τη φετινή σεζόν, όμως για τη νέα χρονιά στοχεύει στη διατήρηση των κεκτημένων στο Νησί, αλλά και στο Champions League, όπου δεν κατάφερε να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω. Με στόχο να δυναμώσει το ρόστερ της ακόμα περισσότερο ο τεχνικός των πολιτών, Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να καταβάλλει το ποσό των 115 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Ζορζίνιο και τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

Όσον αφορά τον μέσο της Νάπολι, εντυπωσίασε τον Καταλανό τεχνικό από τα παιχνίδια στο Champions League με τη Σίτι. Ήταν επίσης καθοριστικός στην πορεία των παρτενοπέι που τους έφερε κοντά στο Σκουντέτο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μαζί με τα 47 εκ. ευρώ που θα κοστίσει ο Βραζιλιάνος (διεθνής με την Ιταλία) μέσος, εκτινάσσουν τα καλοκαιρινά τους έξοδα στα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Αλγερινό εξτρέμ οι πολίτες είχαν κάνει κρούση ξανά στη Λέστερ, όμως τα ποσά είχαν ακούσει τότε, τους ανάγκασαν να κάνουν πίσω με αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια του ίδιου που εδώ και καιρό έχει εκφράσει τη θέλησή του για μεταγραφή. Τελικά η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται πως βρέθηκε στα 68 εκατομμύρια ευρώ και ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν το 2016 θα δει το θέλημά να γίνεται πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ