Γκουαρντιόλα: «Αν πάρω και φέτος τρεμπλ, θα αποσυρθώ»

Γκουαρντιόλα: «Αν πάρω και φέτος τρεμπλ, θα αποσυρθώ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει κατακτήσει στην καριέρα του τα πάντα και όπως δηλώνει αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό και τη φετινή σεζόν, θα σκεφτεί την... απόσυρση.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατόρθωσε την περσινή σεζόν να κατακτήσει ότι βρέθηκε στο δρόμο της, φτάνοντας για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης με το Champions League, τρόπαιο που κατέκτησε μετά από 11 χρόνια και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο στην καριέρα του, έφτασε πέρυσι στο τρεμπλ (πρώτο για αγγλική ομάδα μετά τη Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ) και πλέον σκέφτεται πως αν επαναλάβει κάτι αντίστοιχο και φέτος, θα αποσυρθεί.

Διαβάστε επίσης: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-2: Παραμένει στο κυνήγι της κορυφής με Φαν Ντάικ και Σομποζλάι

Μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί να έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Καταλανός προπονητής, όμως δεν μοιάζει να είναι και τόσο εύκολο φέτος, με τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ να δείχνουν ικανές για να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου στην Premier League, αλλά και τις διεκδικήτριες του Champions League, να ανυπομονούν να εκθρονίσουν τη Σίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουαρντιόλα:

«Αν κατακτήσουμε και φέτος το τρεμπλ, θα αποσυρθώ. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο να σκεφτούμε τίτλους. Ξεχάστε το! Είναι μεγάλο λάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ