Premier League: Τι αποφάσισε σχετικά με την απόσβεση του κόστους μεταγραφής

Premier League: Τι αποφάσισε σχετικά με την απόσβεση του κόστους μεταγραφής

Η Premier League ευθυγραμμίζεται με την UEFA για την απόσβεση του κόστους μεταγραφής.

Οι σύλλογοι της Premier League αποφάσισαν σήμερα (12/12) να τροποποιήσουν τον κανόνα για την απόσβεση του κόστους μεταγραφής παικτών ώστε να ευθυγραμμιστεί με τους κανονισμούς της UEFA, σημειώνοντας ότι πλέον το κόστος θα επιμερίζεται σε πέντε λογιστικά έτη.

Παράλληλα αποφασίστηκε πως «το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί επίσης να έχει την επιλογή να αφαιρέσει το ποσό από το δικαιώματα του συλλόγου στα κεντρικά ταμεία της Λίγκας».

Διαβάστε επίσης: Η επιστολή παραίτησης του Βαγγέλη Μαρινάκη: Ο λόγος κάποιων στο Συμβούλιο δεν συνάδει με τις πράξεις τους

Η ανακοίνωση της Premier League:

«Οι μέτοχοι της Premier League συμφώνησαν να τροποποιήσουν τον κανόνα για την απόσβεση του κόστους εγγραφής παικτών ώστε να ευθυγραμμιστεί με τους κανονισμούς της UEFA. Στο εξής, ένα ανώτατο όριο πέντε ετών θα ισχύει για όλα τα νέα ή παρατεταμένα συμβόλαια παικτών.

Οι σύλλογοι ενέκριναν επίσης μια τροποποίηση κανόνα για να επιτρέψει στο διοικητικό συμβούλιο της Premier League, σε περιπτώσεις όπου ένας σύλλογος οφείλει μεταγραφικό χρέος σε άλλο σύλλογο Premier League ή EFL, να μην επιτρέπει στον σύλλογο να εγγράφει περισσότερους παίκτες έως ότου γίνει η εκκρεμή πληρωμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί επίσης να έχει την επιλογή να αφαιρέσει το ποσό από το δικαιώματα του συλλόγου στα κεντρικά ταμεία της Λίγκας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ