Εξελίξεις στη Γιουναιτεντ: Διορία σε Τεν Χαγκ, βρήκε το διάδοχό του ο Ράτκλιφ

Εξελίξεις στη Γιουναιτεντ: Διορία σε Τεν Χαγκ, βρήκε το διάδοχό του ο Ράτκλιφ

«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά δημοσιεύματα να μιλούν για ραντεβού του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ με τον διάδοχο του Έρικ Τεν Χαγκ στον οποίο δόθηκε συγκεκριμένη διορία

«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συναντήθηκε ήδη με τον διάδοχο του Τεν Χαγκ ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αλλαγή στον πάγκο της Γιθουναιτεντ, είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ να μην βελτιώσει τα αποτελέσματα της ομάδας, έως ότου η INEOS «μπει» και επίσημα στους «κόκκινους διαβόλους».

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Champions League – Όσα πρέπει να ξέρετε για το ανανεωμένο format

Η προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ για τον «κόκκινο» πάγκο, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ. Ο Άγγλος αποτελούσε βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Νάπολι, όμως ο ίδιος δεν μπήκε σε συζητήσεις, γιατί περίμενε μήπως απολυθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Άγγλος προπονητής συναντήθηκε ήδη με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και συζήτησαν για τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν ο Ολλανδός προπονητής δεν βελτιώσει τα αποτελέσματα και την εικόνα της Γιουνάιτεντ, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά από την INEOS στον σύλλογο, θα αποτελέσει παρελθόν. Και πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ