Θέλει Κανσέλο στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα

Θέλει Κανσέλο στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Πολίτες ετοιμάζουν πρόταση 45 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, να ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ, Ζοάο Κανσέλο της Βαλένθια.

Ο 24χρονος φέτος αγωνίστηκε στην Ιντερ ως δανεικός από την ισπανική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Κανσέλο είχε μια γεμάτη χρονιά, καθώς πραγματοποίησε συνολικά 29 συμμετοχές. Ο Ιβηρας αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία και το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τη φετινή σεζόν ήταν ένας από τους παίκτες της Ιντερ που διακρίθηκαν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η Σίτι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει την Βαλένθια να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=7pE7JnMw_vA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ