«Δίνει 100 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ»

«Δίνει 100 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ»

Η αγγλική εφημερίδα Times αναφέρει πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κάνει το χατίρι του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλει στο Ολντ Τράφορντ τον Ουαλό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμη να κάνει μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Times. Ποια είναι αυτή; Η απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα να επισημαίνει ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο επιμένει για την απόκτηση του παίκτη και σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Times, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να κάνει το χατίρι στον Πορτογάλο προπονητή.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες θεωρούνταν σίγουρο ότι ο Ουαλός ακραίος επιθετικός θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν είχαν φτάσει σε οριακό επίπεδο. Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Γάλλου από την τεχνική ηγεσία των μερένχες, μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ