«Στοπ» της Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης για Κλοπ

«Στοπ» της Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης για Κλοπ

Παράλληλα με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να επιχείρησε να προσεγγίσει και τον Γιούργκεν Κλοπ για να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως έπεσε πάνω στο «τείχος» της Λίβερπουλ.

Τις τελευταίες μέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας αμέτρητα δημοσιεύματα που αφορούσαν στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο και στο πώς οι «μερένγκες» προσέγγισαν τον Αργεντινό προπονητή της Τότεναμ, προκειμένου να τον πείσουν να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν στην άκρη του μαδριλένικου πάγκου.

Ωστόσο, δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιούργκεν Κλοπ, πέραν του ότι το όνομα του Γερμανού τεχνικού βρίσκεται επίσης στη σχετική λίστα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το βράδυ του Σαββάτου (02/06), λοιπόν, η γαλλική τηλεοπτική εκπομπή «Telefoot» αποκάλυψε πως, εκτός από τον Ποτσετίνο, η Ρεάλ επιχείρησε να έρθει σε επαφή και με τον Γιούργκεν Κλοπ για να του εκφράσει το ενδιαφέρον της, όμως έπεσε πάνω στο «τείχος» της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» είχαν υποψιαστεί ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, με συνέπεια να αντιδράσουν και να εμποδίσουν τις δύο πλευρές να έρθουν σε άμεση επαφή, αν και δεν διευκρινίζεται ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη αυτό. Τέλος, στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, Γκούτι, είναι πλέον ο επικρατέστερος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ