Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Σίλεσεν

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Σίλεσεν

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι Ρεντς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ολλανδού τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

Στη μεταγραφική λίστα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Γέσπερ Σίλεσεν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca». Ο έμπειρος Ολλανδός πορτιέρο βρίσκεται στη σκιά του Γερμανού Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολποστ των νταμπλούχων Ισπανίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον 29χρονο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca» έχει ζητήσει την απόκτησή του. Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι εύκολη, με τους Καταλανούς να ζητούν 30 εκατ. ευρώ. Ο Σίλεσεν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 11 παιχνίδια και μάλιστα στα 8 κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα, στο παρελθόν φόρεσε τα χρώματα του Αγιαξ, με τον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2016. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ τον θέλει στην ομάδα του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ