Λίβερπουλ: Το 17χρονο wonderkid των 50 εκατ. ευρώ που έχει «τρελάνει» τον Κλοπ (vid)

Λίβερπουλ: Το 17χρονο wonderkid των 50 εκατ. ευρώ που έχει «τρελάνει» τον Κλοπ (vid)

O Άρτσι Γκρέι, 17χρονών είναι ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο στόχο ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ, εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε φάση ανανέωσης. Hδη από τη φετινή σεζόν άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ της, έχοντας ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ έχει μπει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν στο «Νησί», ο 17χρονος Άρτσι Γκρέι, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Championship με τη φανέλα της Λιντς.

Διαβάστε επίσης: Euroleague Final 4: Sold out μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια (pic)

Τα «Παγώνια» έπεσαν στην δεύτερη κατηγορία την περσινή σεζόν και ο Σαμ Άλαρνταϊς δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά της ομάδας να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκρέι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας «μικρός Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ», καθώς αγωνίζεται τόσο ως δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Φέτος ανέβηκε στην ανδρική ομάδα της Λιντς, προερχόμενος από τα «φυτώρια» της ομάδας και έχει ήδη αγωνιστεί 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της Λιντς στην προσπάθεια της ομάδας για απευθείας άνοδο στην Premier League.

Τις περισσότερες φορές ξεκινά τα παιχνίδια ως δεξί μπακ, έχοντας την δυνατότητα να μεταφερθεί στον άξονα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο 17χρονος Άγγλος αποτελεί βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων των λιονταριών».

Ο Κλοπ τον θέλει στη Λίβερπουλ, όμως η Λιντς τον κοστολογεί για περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περίπτωση να δυσκολεύει, μιας και οι «Ρεντς» δεν συνηθίζουν να σπαταλούν μεγάλα ποσά ειδικά για παίκτες τόσο νεαρής ηλικίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ