Η ασύλληπτη επίδοση του Ρόδρι με τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Η ασύλληπτη επίδοση του Ρόδρι με τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

O Ρόδρι αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ισπανό μέσο να πετυχαίνει μια τρομερή επίδοση με την φανέλα των Πολιτών

Ο Ρόδρι αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2019, με τον Ισπανό μέσο να αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο πρώην παίκτης των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής των Πρωταθλητών Aγγλίας, ενώ η επίδρασή του στην ομάδα είναι καταλυτική.

Ο 27χρονος διεθνής άσος είναι από τους πρωταγωνιστές των Γαλάζιων του Μάντσεστερ στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, ενώ από τα highlight στην καριέρα του είναι το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ίντερ στον τελικό του Champions League, με το οποίο η ομάδα του ανέβηκε στη κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα στο AFCON 2023 ο Ελ Κααμπί, προσπάθεια να μην φύγει 02/01 – Η μεταγραφή και οι Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί, Αλγκασίμ

Ο Ρόδρι μετά την  χθεσινοβραδινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον με 3-1 στο «Γκούντισον Παρκ» πέτυχε μία εκπληκτική επίδοση με την οποία αποδεικνύεται πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Ο Μαδριλένος με αυτή τη νίκη αυτή έφτασε τα 48 αήττητα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί με τους «Σίτιζενς». Μάλιστα η τελευταία ήττα του σε ματς που έχει αγωνιστεί ήταν στον αγώνα της περσινής σεζόν κόντρα στην Τότεναμ τον περασμένο Φλεβάρη (5/2/2023) όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει γνωρίσει 4 ήττες κόντρα σε Άρσεναλ, Γουλβς, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα στα παιχνίδια που δεν έχει αγωνιστεί, κάνοντας φανερό πως είναι απαραίτητος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ