Γκρίλις: «Η καλύτερή μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής, ευγνώμων που η οικογένειά μου είναι καλά»

Γκρίλις: «Η καλύτερή μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής, ευγνώμων που η οικογένειά μου είναι καλά»

Ο Τζακ Γκρίλις με ένα post στο instagram ανέφερε ότι αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα του όμως δε μπορεί να το γιορτάσει αφού είναι συγκλονισμένος από την ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πριν λίγες μέρες

Το 2023 μπορεί να μείνει αξέχαστο στον Τζακ Γκρίλις για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα, αφού ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε 5 τίτλους με την ομάδα του, όντας βασικός στα πλάνα του προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο 28χρονος άσος μπορεί να κατέκτησε το Champions League αλλά και την Premier League μέσα στο 2023, ωστόσο η χρονιά που μας πέρασε του επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη. Κι αυτό γιατί, πριν λίγες μέρες διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Άγριος ξυλοδαρμός του Ian Ziering στη μέση του δρόμου

Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής των Πολιτών με ένα post στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για το 2023 τονίζοντας ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν η καλύτερη στην καριέρα του, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να το γιορτάσει αφού ακόμα είναι συγκλονισμένος από την ληστεία που έγινε στο σπίτι του.

Χαρακτηριστικά ο Γκρίλις έγραψε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο συγκλονισμένος είμαι για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι μου πριν λίγες μέρες. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είμαι βέβαιος για την ασφάλειά τους. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας και είμαι ευγνώμων που κανένας δεν χτύπησε.

Τους προηγούμενους 12 μήνες είχα τόσες φανταστικές εμπειρίες και τόσα επιτεύγματα, αλλά για να είμαι ειλικρινής η καλύτερη χρονιά στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής δεν είναι κάτι που νιώθω ότι μπορώ να γιορτάσω. Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα φοβερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα τι ζημιά προκαλούν στις ζωές των άλλων.

Ελπίζω να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να μην περάσουν κι άλλες οικογένειες ό,τι η δικιά μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, συμπαίκτες και την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου τον τελευταίο χρόνο και σας εύχομαι ένα χαρούμενο 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ