Εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας μήνυσε την Μάντσεστερ Σίτι

Εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας μήνυσε την Μάντσεστερ Σίτι

Σε μπελάδες βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς παγκόσμια μάρκα ρούχων την μήνυσε για παραβίαση εμπορικού σήματος

Σε μπλεξίματα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη μήνυση που της κατατέθηκε από το Superdry που ισχυρίζεται ότι παραβιάζει το εμπορικό σήμα της.

Οι πρωταθλητές της Premier League έχουν μια συνεργασία πολλών εκατομμυρίων λιρών με την ιαπωνική ζυθοποιία Asahi και το κορυφαίο προϊόν τους το μη αλκοολούχο «Super Dry 0,0%» είναι ο κύριος χορηγός στο σετ προπόνησης των «πολιτών».


Η «Superdry» από την μεριά της ισχυρίστηκε ότι η χρήση του λογότυπου της άλλης εταιρίας στον εξοπλισμό της Σίτι μοιάζει με το δικό της και μπορεί να μπερδέψει τους καταναλωτές.

«Το δικαστήριο θα κληθεί να εξετάσει εάν τα σήματα είναι «πανομοιότυπα», κάτι που συνεπάγεται την εξέταση της συνολικής εντύπωσης που δημιουργούν τα σήματα», δήλωσε η Ρεμπέκα Γιανγκ, συνεργάτιδα και επικεφαλής του δικαίου των μέσων ενημέρωσης στην JMW Solicitors.

«Δεν χρειάζεται να δείξετε σύγχυση ως μέρος της νομικής δοκιμασίας. Εάν επιτύχει στην αξίωση, η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το σήμα και να παραδοθεί για καταστροφή ή να προσπαθήσει να τροποποιήσει τα ρούχα που φέρουν το σήμα και με δικά της έξοδα», τόνισε στη συνέχεια.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ