Πλήγμα για την Νιούκαστλ: Έξω ο Ζοέλιντον για 6 εβδομάδες

Η Νιούκαστλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ζοέλιντον. ο οποίος τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο

Η Νιούκαστλ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις όσον αφορά την Premier League, με τις καρακάξες να υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι (13/1,19:30) στα πλαίσια της 21η αγωνιστικής σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Έντι Χάου τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα ο Άγγλος προπονητής να μην έχει πολλές επιλογές στο πάγκο. Η κούραση ήταν κάτι που στοίχισε στην Νιούκαστλ στα τελευταία της παιχνίδια κάτι που ήταν αναπόφευκτο αφού έπαιζαν συνέχεια οι ίδιοι.

Διαβάστε επίσης: «Θηρίο» Αλ Μουσράτι για τον Ολυμπιακό – Η σχέση με τον Καρβαλιάλ, τα πρόσωπα -κλειδί και οι τρελές απαιτήσεις της Μπράγκα

Ο 46χρονος τεχνικός ωστόσο, έχει να διαχειριστεί ένα νέο πρόβλημα αφού ο Ζοέλιντον τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες όπως ενημέρωσε και ο ίδιος. «Ναι, πρόκειται να χάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, είναι πραγματικό πλήγμα για εμάς. Έχει πρόβλημα με τον τένοντα στον τετρακέφαλο. Είναι πολύ απογοητευμένος», είπε ο Χάου στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Πολίτες.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετκός αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παίκτες της Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν, αφού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 23 παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από