Ατρόμητος: Με αρκετές απουσίες η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Ατρόμητος: Με αρκετές απουσίες η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, από την οποία θα λείπουν πέντε σημαντικοί ποδοσφαιριστές

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ (13/1, 19:00) στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super league.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς και ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους. Οι Κεσχρίντα και Καμαρά βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Ρομπάιγ, Έρλινγκμαρκ και Φριντζόνσον που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: Η Madison Beer είναι ό,τι πιο σ3ξι θα δεις σήμερα! (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου για την προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (13/1, 19:00) στο Περιστέρι για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά και οι Ρομπάιγ (έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος), Έρλινγκμαρκ (σφίξιμο στον λαγονοψοΐτη), Φριντζόνσον (αιμάτωμα στο ζυγωματικό)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ