H Mπράιτον ολοκλήρωσε το ντιλ με την Μπόκα και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάρκο (pic)

H Mπράιτον ολοκλήρωσε το ντιλ με την Μπόκα και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάρκο (pic)

Η Μπράιτον ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική προσθήκη αφού ολοκλήρωσε την αγορά του Βαλεντίν Μπάρκο από την Μπόκα Τζούνιορς, καταβάλλοντας 10 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Αργεντινού άσου

Η Μπράιτον προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αφού όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αγγλικός σύλλογος απέκτησε από την Μπόκα Τζούνιορς τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Βαλεντίν Μπάρκο.

Οι «Γλάροι» είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με τους «Γενοβέζους» για την αγορά του 19χρονου Αργεντινού εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, ωστόσο κατάφεραν τις τελευταίες μέρες να έρθουν σε πλήρη συμφωνία για την παραχώρηση του Μπάρκο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα καταβάλλει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ και θα κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Διαβάστε επίσης: Ο Αγκιμπού Καμαρά αναδείχτηκε MVP στο ματς Γουινέα-Ζάμπια (vid)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με την Μπράιτον και μετά από μία γεμάτη χρονιά με την Μπόκα Τζούνιορς θα κάνει το μεγάλο βήμα, για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Μπάρκο, πραγματοποίησε την πρώτη του γεμάτη χρονιά με την Μπόκα Τζούνιορς την περασμένη σεζόν, με την φανέλα της οποίος κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ. Με αυτό τον τρόπο η Μπράιτον προσθέτει στο δυναμικό της ακόμα έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και ενισχύει την επιθετική της γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ