Επίσημο : Ο Κέιν ανανέωσε με την Τότεναμ έως το 2024

Επίσημο : Ο Κέιν ανανέωσε με την Τότεναμ έως το 2024

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χάρι Κέιν έως το 2024, κάνοντας τον Άγγλο φορ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χάρι Κέιν μέχρι το 2024, θέτοντας «στοπ» με ηχηρό τρόπο σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον Άγγλο επιθετικό.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, με το νέο συμβόλαιο ο 24χρονος θα λαμβάνει 13.000.000 ευρώ ετησίως, πράγμα που θα τον βάλει στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Premier League και τον πιο ακριβοπληρωμένο της Τότεναμ. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Κέιν είχε ισχύ έως το 2022, με τους Λονδρέζους να το ανανεώνουν και να δείχνουν έμπρακτα την τεράστια πίστη τους στον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και οποιουδήποτε άλλου υποψήφιου «μνηστήρα» για τον Άγγλο φορ δυσκολεύει σημαντικά, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό των «τριών λιονταριών».

Ο Κέιν πραγματοποίησε συνολικά 48 εμφανίσεις και πέτυχε 41 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ