«Όχι» του Αμπράμοβιτς σε πρόταση 2 δις για την πώληση της Τσέλσι!

«Όχι» του Αμπράμοβιτς σε πρόταση 2 δις για την πώληση της Τσέλσι!

Ο μεγαλομέτοχος της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς απάντησε αρνητικά σε μυθική πρόταση αξίας 2 δις για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μπλε στον πλουσιότερο Βρετανό.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς απέδειξε για ακόμη μια φορά πως θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της Τσέλσι και ότι δεν προτίθενται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των μπλε του Λονδίνου απάντησε αρνητικά σε μια απίθανη πρόταση αγοράς των μετοχών της Τσέλσι από τον Τζιμ Ράτκλιφ, η οποία είχε αξία 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ρώσος μεγιστάνας παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τη βρετανική του visa δεν θέλει να παραχωρήσει τις μετοχές του και θα παραμείνει ο μεγαλομέτοχος της Τσέλσι.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που έκανε την πρόταση στον Αμπράμοβιτς, αυτός είναι ο πλουσιότερος Βρετανός στον κόσμο και κάτοχος της εταιρίας κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Ο Τζιμ Ράτκλιφ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά φέρεται να έχει εισιτήριο διαρκείας στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η μυθική πρόταση των 2 δις που έκανε στον Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι, απέδειξε πως ο Βρετανός μεγιστάνας θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και λίγα χρόνια έχει αγοράσει τις μετοχές και της ελβετικής Λωζάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ