«Όχι του Ροντρίγκες σε πρόταση της Νιουκάστλ»

«Όχι του Ροντρίγκες σε πρόταση της Νιουκάστλ»

Η Γαλατάσαραϊ και ο Ροντρίγκες απέρριψαν πρόταση της Νιουκάστλ, η οποία έδινε συμβόλαιο ύψους 1,3 εκ. ευρώ στον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η Γαλατάσαραϊ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες στη σωστή τιμή (πάνω από τα 20 εκ. ευρώ). Ο ΠΑΟΚ περιμένει να κλείσει ένα μεγάλο deal για να πάρει το 20% που είχε κρατήσει σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Και ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θέλει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά και με καλύτερα λεφτά.

Σύμφωνα με το σάιτ «futbolarena.com» η τουρκική ομάδα απέρριψε πρόταση της Νιουκάστλ και ο Ροντρίγκες αρνήθηκε συμβόλαιο ύψους 1,3 εκ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι τα χρήματα που έδιναν οι Άγγλοι στον παίκτη, σε σχέση με αυτά που παίρνει από την πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι περίπου τα ίδια, καθώς η Νιουκάστλ του έδινε μόνο 120.000 ευρώ περισσότερα.

Σύμφωνα με άλλα τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ροντρίγκες συζητά ακόμη και παραμονή του στη Γαλατάσαραϊ, η οποία μπορεί να του δώσει νέο συμβόλαιο με 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή με διπλάσια χρήματα από όσα παίρνει τώρα.

Όπως και να έχει, οι Τούρκοι είναι ανοιχτοί στην παραχώρησή του παίκτη τους, αλλά στη σωστή τιμή, η οποία θα φτάσει πάνω από τα 20 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ