Θέλει να κρατήσει την Big 3 της η Τότεναμ

Θέλει να κρατήσει την Big 3 της η Τότεναμ

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Χάρι Κέιν, στην Τότεναμ θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν στο Λονδίνο και τους Κρίστιαν Έρικσεν και Ντέλε Άλι.

Ο αρχισκόρερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ανανέωσε με την ομάδα μέχρι το 2024 και τώρα το μόνο που θέλει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι να εξασφαλίσει την παραμονή των δύο άλλων μεγάλων αστεριών των Λονδρέζων. Του… Διόσκουρου του Κέιν, Κρίστιαν Έρικσεν και του «δυναμό» στον χώρο του κέντρου, Ντέλε Άλι. Με αυτούς τους τρεις στην μάδα ο Αργεντινός τεχνικός δίκαια πιστεύει πως θα μπορέσει να παρουσιάσει τα επόμενα χρόνια μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Μια ματιά αν ρίξουμε στα νούμερα των δύο παικτών θα καταλάβουμε τον λόγο. Ο Ντέλε Άλι σε σύνολο 50 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις , προσέφερε 14 γκολ και 17 ασίστ, την ώρα που ο «εγκέφαλος» Κρίστιαν Έρικσεν σε 47 ματς προσέθεσε άλλα 14 γκολ και 13 ασίστ.

Βέβαια και οι δύο παίκτες ήδη έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως της Μπαρτσελόνα και τυχόν καλή παρουσία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, στο οποίο θεωρούνται αναντικατάστατοι στις ομάδες τους (Έρικσεν-Δανία, Άλι-Αγγλία), ίσως κάνει την επιθυμία του Ποκετίνο να τους κρατήσει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, ανεκπλήρωτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ