Έβερτον – Τότεναμ 2-2: Την… χάλασαν στο Ριτσάρλισον τα «ζαχαρωτά» και πήραν «χρυσό» βαθμό στις καθυστερήσεις

Έβερτον – Τότεναμ 2-2: Την… χάλασαν στο Ριτσάρλισον τα «ζαχαρωτά» και πήραν «χρυσό» βαθμό στις καθυστερήσεις

Ο Ριτσάρλισον πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά η Έβερτον πήρε «χρυσό» βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις (2-2).

Με buzzer beater του Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ (90+4′) η Έβερτον πήρε τη μπουκιά από το στόμα της Τότεναμ που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην των γηπεδούχων, Ριτσάρλισον, και με το τελικό 2-2 έσωσε την παρτίδα στο «Γκούντισον Παρκ», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Απέναντι στην ομάδα που έχει την τρίτη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή (12 βαθμούς με το σημερινό) και παλεύει για την επιβίωσή της, οι «πετεινοί» έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για να διατηρηθούν στην τετράδα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη Πλατανιώτη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Ντόχα!

Στο 4ο λεπτό ο Τζόνσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και με τρομερό σουτ στην κίνηση ο Ριτσάρλισον νίκησε τον Πίκφορντ για το 0-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Έβερτον έκανε το 1-1 όταν ο Ταρκόβσκι βρήκε τον Κάλβερτ-Λιούιν κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 41′, ο Τότεναμ προηγήθηκε και πάλι όταν ο Μάντισον έδωσε στον Ριτσάρλισον και ο Βραζιλιάνος με νέο σουτ έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τελείωσαν το ματς και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το 2-2, με τον Μπράνθγουεϊτ να σκοράρει από κοντά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Έβερτον: Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Γκόντφρεϊ (75′ Κόουλμαν), Μπράνθγουεϊτ, ΜακΝιλ (85′ Ντόμπιν), Γιανγκ (80′ Τσερμίτι), Ιντρίσα, Γκάρνερ, Κάλβερτ-Λιούιν (85′ Μπέτο), Χάρισον

Τότεναμ: Βικάριο, Ρομέρο, Πόρο, Φαν Ντε Βεν, Ουντότζι, Χόιμπιεργκ (89′ Ντραγκουσίν), Μάντισον (86′ Μπράιαν Χιλ), Βέρνερ (86′ Σκιπ), Τζόνσον (64′ Κουλουσέφσκι), Μπεντανκούρ (64′ Πάπε Σαρ), Ριτσάρλισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ