Η υπέροχη κίνηση του Άλβαρες που χάρισε μία μπλούζα σε μικρό φίλο της Μπρέντφορντ (vid)

Η υπέροχη κίνηση του Άλβαρες που χάρισε μία μπλούζα σε μικρό φίλο της Μπρέντφορντ (vid)

O Xoύλιαν Άλβαρες έκλεψε... την παράσταση μετά την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός χάρισε την φανέλα του σε έναν μικρό φίλο των γηπεδούχων για έναν ιδιαίτερο λόγο

Ο Φιλ Φόντεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην χθεσινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπρέντφορντ (3-1) αφού ο Άγγλος μεσοεπιθετικός σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε τους Πολίτες στην κατάκτηση του τριπόντου που τους έφερε στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ο 23χρονος άσος αποθεώθηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους συμπαίκτες του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ενώ και οι φίλοι των Πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης που βρέθηκαν στο Λονδίνο τον χειροκρότησαν θερμά.

Διαβάστε επίσης: Eπίσημο: Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ρούμπιο! (pic)

Ωστόσο, μετά την λήξη της αναμέτρησης ένας άλλος παίκτης των Σίτιζενς έκλεψε την παράσταση με μία ενέργεια που σχολιάστηκε θετικά από το κοινό. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει το Χούλιαν Άλβαρες να προχωράει σε μία υπέροχη κίνηση. Ο Αργεντίνος επιθετικός της Σίτι, εντόπισε στις εξέδρες του γηπέδου έναν νεαρό φίλο της Μπρέντφορντ να φοράει φανέλα της αλμπισελέστε και στην συνέχεια πέρασε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες, για να τον αγκαλιάσει και να του χαρίσει την φανέλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ