Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει σημασία να κοιτάζω το ταμπλό»

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει σημασία να κοιτάζω το ταμπλό»

Οι πρωταθλητές είναι δεύτερoι με 49 βαθμούς και θα σκαρφαλώσουν πάνω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που έχει 51, για λίγες ώρες τουλάχιστον, με πιθανή νίκη τους

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιστρέψει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League αύριο (10/2), με μια εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον, αν και ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι προτιμούσε να δει πού βρίσκεται η ομάδα του μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές είναι δεύτερoι με 49 βαθμούς και θα σκαρφαλώσουν πάνω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που έχει 51, για λίγες ώρες τουλάχιστον, με πιθανή νίκη τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

Η Σίτι έχει παίξει 22 αγώνες και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με τη Λίβερπουλ, η οποία υποδέχεται την Μπέρνλι αργότερα το Σάββατο.

Ερωτηθείς τι σημαίνει να είσαι πρωτοπόρος, ο Γκουαρντιόλα είπε σήμερα (9/2) στους δημοσιογράφους: «Θα απαντήσω σε αυτό μετά τον αγώνα με την Μπρέντφορντ σε 11 ημέρες, τότε θα είναι τα ίδια παιχνίδια για όλους».

Ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ στα 14 γκολ, και ο Βέλγος μέσος Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεκίνησαν τον πρώτο τους αγώνα μαζί αυτή τη σεζόν στη νίκη της Δευτέρας με 3-1 στο Μπρέντφορντ.

Ο Γκουαρντιόλα  είπε όταν ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο του να έχει και τους δύο παίκτες πίσω στη διάθεσή του: «Όταν ένας παίκτης σκοράρει 60 γκολ, σε βοηθά να κερδίζεις παιχνίδια. Όταν έχεις έναν παίκτη με εκατομμύρια ασίστ και γκολ, σε βοηθά να κερδίζεις παιχνίδια», είπε λακωνικά ο Καταλανός προπονητής. «Δεν χρειάζεται να σπουδάσεις στο Χάρβαρντ ή στο Γέιλ για να το καταλάβεις αυτό».

Αυτός θα είναι ο 300ος  αγώνα στην Premier League του προπονητή της Έβερτον, Σον Ντάις, ο οποίος αύριο (10/2) θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού. «Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Σον και τη δουλειά που κάνει στην καριέρα του και τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Ο Γκουαρντιόλα δεν έχει χάσει ποτέ παιχνίδι από ομάδα που διοικείται από τον Ντάις, κερδίζοντας 16 από τους 17 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ